Formule 1

Sergio Perez roemt Red Bull's drang naar perfectie: "Red Bull is anders dan ieder ander team"

Uitgegeven door Bart • 16 augustus 2022 07:02 • Print artikel

Sergio Perez is na 1,5 jaar bij Red Bull flink onder de indruk van zijn eigen team. De Mexicaanse teamgenoot van Max Verstappen reed al voor Sauber, McLaren, Force India en Racing Point, maar heeft in de afgelopen maanden ongelofelijk veel geleerd. Eerder dit jaar verlengde Perez zijn contract bij Red Bull nog tot en met het seizoen 2024.

Verstappen Perez


In een interview met RacingNews365 roemt Perez de drang naar perfectie. "Het niveau van perfectie waar het team elk weekend opnieuw weer naar op zoek is, is denk ik de belangrijkste les. Als we een race winnen, dan zijn er alsnog zoveel dingen die we beter kunnen doen. We pushen altijd en zijn altijd op zoek naar de limiet en Red Bull is daarin uniek."

Volgens Perez is Red Bull een unieke renstal. "Red Bull is anders dan ieder ander team. Elk team is natuurlijk verschillend en heeft goede en slechte dingen, maar ik ben zeker blij om deel uit te maken van dit Red Bull."

De Mexicaan zat in het begin van het seizoen dicht op Verstappen, maar moest in de laatste races meer ruimte prijsgeven. De contractverlenging voor twee seizoenen heeft hem goed gedaan. "Het is mooi om die continu´teit te hebben bij het Red Bull-team. Om op de langere termijn samen te kunnen werken met het team is iets waar ik de laatste jaren echt naar op zoek was. Dus het is een grote plus om dat te hebben."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS