Formule 1

Sergio Perez onder de indruk van Max Verstappen: "Max doet dat niet"

Uitgegeven door Bart • 14 juni 2021 05:08

Sergio Perez bleef aanvankelijk achter bij de dadendrang van Max Verstappen, maar in Azerbeidzjan was de Mexicaan op het niveau dat Red Bull graag van hem ziet. Na het uitvallen van de Nederlander kon Perez de eerste overwinning voor zijn nieuwe team naar huis brengen. Checo geniet van het rijden naast teamgenoot Max Verstappen.

Perez Max Verstappen


"Max is een ongelofelijk talent", zo begint Perez bij Sky Sports F1 zijn lofzang over zijn teamgenoot. "Van de eerste ronde in VT1 tot en met de laatste ronde op zondag geeft hij 110 procent. Je ziet andere coureurs nog wel eens een dagje vrij nemen. Max doet dat niet en levert continu op een erg hoog niveau."

Sinds dit seizoen zijn de drie vrije trainingen nog maar een uur in plaats van 90 minuten. Er is minder voorbereidingstijd en dat zie je vooral terug bij coureurs die van team gewisseld zijn. "We hebben minder tijd en dat maakt het moeilijk om de set-up goed te krijgen. Zeker voor de coureurs die voor een ander team rijden is het lastiger, maar eigenlijk geldt het voor iedereen."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS