Formule 1

Sergio Perez maakt entree bij Red Bull: "Mijn hele carrière gewacht op een kans bij een topteam"

Uitgegeven door Bart • 20 januari 2021 16:11 • Print artikel

Sergio Perez had woensdag zijn eerste dag in de thuisbasis van Red Bull in Milton Keynes. De 30-jarige Mexicaan moet samen met Max Verstappen de strijd met Mercedes aangaan. Na een verblijf van zeven jaar van Racing Point was Perez onder de indruk van de faciliteiten van Red Bull. Hij kan niet wachten om op het circuit in actie te komen.

Sergio Perez Red Bull


"Ik heb mijn hele carrière gewacht op een kans bij een topteam", geeft Perez aan in een video van Red Bull. "Eindelijk is het zo ver en dit was precies op het juiste moment. Ik heb er enorm veel zin om hier succesvol te zijn, samen met alle engineers en Max natuurlijk. Iedereen wil verder naar voren op de grid en dit wordt een geweldige uitdaging voor mij."

"Het is geweldig om deel uit te maken van de Red Bull-familie", zo vervolgt Checo. "Als je hier binnenloopt, besef je hoe groot het team is en hoeveel succes ze al behaald hebben. De infrastructuur, de ontwikkelingstak, alle mensen. Dit is echt wel anders dan de teams waarvoor ik hiervoor heb gereden. Na zeven jaar bij Racing Point voelt dit wel even anders. Het is als een hond die een nieuwe familie krijgt. Opeens zie je allemaal nieuwe gezichten, maar ik begin me al aardig thuis te voelen."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS