Formule 1

Sergio Perez leert Max Verstappen kennen: "Het imago dat Max heeft, is compleet anders dan hoe hij echt is"

Uitgegeven door Bart • 30 april 2021 06:52 • Print artikel

Sergio Perez werd voor zijn overstap naar Red Bull gewaarschuwd voor de persoonlijkheid van Max Verstappen. We zijn nu een tijdje onderweg en de Mexicaan kan de negatieve verhalen over de Nederlander totaal niet herkennen. Perez is juist vol lof over zijn teamgenoot en de manier waarop beide coureurs met elkaar omgaan.

Max Verstappen Sergio Perez


"Je leest natuurlijk van alles in de media en er wordt wel eens gezegd dat Max slecht is voor zijn teamgenoten. Als je dan bij het team bent, realiseer je je waarom ze dat zeggen. Dat zeggen ze niet voor niets", aldus een lachende Perez naast een grijnzende Verstappen in een video van Sky Sports F1 op Twitter.

"Nee, ik ben echt op een goede manier verrast door de persoonlijkheid van Max. Ik kende hem natuurlijk al wel, we hebben jaren tegen elkaar geracet, maar als je teamgenoten bent, ga je meer met elkaar om. Het imago dat Max soms heeft, is compleet anders dan hoe hij echt is. Hij wil snel zijn en is erg competitief ingesteld, maar wat je in de media leest, heb ik totaal niet teruggezien. Op dat vlak ben ik eigenlijk best wel onder de indruk."
 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS