Formule 1

Sergio Perez weet wat hem te doen staat: "Moet een heel consistent en compleet weekend hebben"

Uitgegeven door Frank Korsel • 16 september 2023 19:33

MARINA BAY - Beide Red Bull-coureurs kwamen niet door het tweede deel van de kwalificatie heen. Waar dit voor Max Verstappen de eerste keer was sinds Sochi 2018, heeft teamgenoot Sergio Perez het dit seizoen al vaker meegemaakt. Maar nog nooit leek het een puinhoop bij Red Bull, tot vandaag in Singapore. Perez is zoekende naar antwoorden en zit mijn zijn handen in het haar.

Sergio Perez Max Verstappen

"Ik weet het niet, ik begrijp er niets van", begint Perez puffend vol ongeloof bij Viaplay. "We begrijpen als team niet wat er aan de hand is, maar het was een heel lastige sessie, het is gewoon een moeilijk weekend en mijn poging in Q2 maakte het alleen maar erger. Als ik het gaspedaal indrukte, kwam er niet meteen een reactie, om vervolgens juist heel veel power opeens te krijgen. Daardoor kon ik de auto niet onder controle krijgen."

Later voegt de man uit Guidalajara toe dat hij een vermoeden heeft wat er mis is gegaan, maar dat hij dit eerst met het team moet uitzoeken.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS