Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule E

Sebastien Buemi en Oliver Rowland blijven aankomend Formule E seizoen bij Nissan E Dams

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 16 oktober 2020 20:08 • Print artikel

Sebastien Buemi en Oliver Rowland blijven bij het Nissan E Dams team. Dat heeft het team bekend gemaakt. Sebastien Buemi finishte het kampioenschap in de FIA Formula E als vierde en Oliver Rowland eindigde het seizoen vlak daarachter op de vijfde plaats.

Sebastien Buemi

"Ik ben echt blij dat ik bij het team kan blijven. We hebben heel veel bereikt afgelopen seizoen", laat Buemi weten. "De goede resultaten van afgelopen seizoen geven ons vertrouwen om in het nieuwe seizoen sterker terug te komen. Dat Oliver ook blijft als mijn teamgenoot is geweldig. We werken heel goed samen. De ervaringen die we nu al op gedaan hebben gaan ons helpen om nog sterker het nieuwe seizoen te beginnen."Ook Oliver Rowland is in zijn nopjes dat hij bij het team blijft. "Het zesde seizoen ging geweldig voor het team. En ik was ook zeer tevreden over mijn eigen prestaties. Ik haalde mijn eerste overwinning dit seizoen voor het Nissan E Dams team. Dat is geweldig. Ik heb echt hard gewerkt om constanter in de strijd te staan en dat lukt. Dat we nu weer verder kunnen als team en met Buemi als mijn teamgenoot geeft veel vertrouwen voor het nieuwe seizoen. We komen als team echt een stuk sterker terug."

Wil je nog meer genieten van heerlijke race-actie van de Formula 1, de auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS