Formule 1

Sebastian Vettel ziet Mercedes niet als optie: "Ik denk dat Lewis..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 7 augustus 2020 13:54 • Print artikel

SILVERSTONE - De grote vraag is waar Sebastian Vettel in 2021 rijdt. Misschien gaat de voormalig wereldkampioen wel met pensioen. Tegelijkertijd gaan er geruchten dat hij al getekend heeft bij Racing Point, maar daar wil hij niet te veel over zeggen. Is Mercedes dan toch een optie, nu Lewis Hamilton nog geen contract wil tekenen?

Sebastian Vettel F1 Ferrari


“Ik denk het niet”, zegt Vettel tegen F1i over de mogelijkheid om bij Mercedes te rijden. “Ik denk dat Lewis door wil. Ik heb niet echt met ze gesproken. Ik zou verrast zijn als hij niet doorgaat. Maar ik denk dat er ook geen haast is. Het mag duidelijk zijn dat als hij blijft, dat hij bij Mercedes blijft en als dat niet zo is, denk ik, dat hij stopt.”

Een optie lijkt Racing Point, wat volgend jaar doorgaat als Aston Martin Racing. De Heppenheimer zou volgens de Italiaanse media al een contract getekend hebben. Een gerucht wat de Ferrari-coureur niet wil bevestigen.

“Ik heb veel mogelijkheden, misschien niet zoveel in de Formule 1, als je kunt rekenen en ziet welke stoeltjes bezet zijn”, vervolgt de Duitser. “Maar ik denk, zoals ik al vaker gezegd heb, dat het het belangrijkst is dat ik blij ben met mijn keuze. De tijd gaat ons leren wat die keuze is en hoe we van daaruit verdergaan. Ik maak me er geen zorgen om.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS