Formule 1

Sebastian Vettel jaagt boeven op na diefstal in Barcelona

Uitgegeven door Frank Korsel • 23 mei 2022 16:10 • Print artikel

Tijdens de Grote Prijs van Spanje greep Sebastian Vettel in zijn Aston Martin AMR22 nťt naast de punten door op de elfde stek te eindigen. Niet een resultaat om over naar huis te schrijven, maar wel het maximaal haalbare in de Aston Martin. De volgende ochtend verliep het minder voor de Duitser. Hij werd volgens lokale bronnen namelijk beroofd van zijn tas en paspoort, door zijn AirPods heeft hij deze op heldhaftige wijze terug gevonden.

Sebastian Vettel

Volgens El Periodico werd Vettel maandagochtend beroofd van zijn tas. Bij het verlaten van het hotel had Vettel het raampje van de auto open gelaten. Hierdoor konden de boeven gemakkelijk bij de spullen van de viervoudig wereldkampioen, zij maakten dan ook gretig gebruik van de situatie.

Volgens verschillende bronnen is Vettel op een scooter gesprongen en de dieven achterna gegaan. In de tas zaten onder andere zijn AirPods. Door het ingebouwde GPS-systeem van Apple kon de Duitser via een app zien waar de boeven zich bevonden.

Laten vond Vettel de oortjes terug in een winkel. Naar alle waarschijnlijkheid kwamen de boeven er achter dat deze traceerbaar waren en lieten ze achter. Van de documentatie van Vettel was dus nog geen enkel spoor. Lokale nieuwszenders melden dat de politie een onderzoek is gestart naar de misdaad.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS