Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Scuderia Cameron Glickenhaus gaat partnerschap aan met Motul : "Het is een droom die uitkomt"

Uitgegeven door Wim Boekel • 13 februari 2021 12:32 • Print artikel

Scuderia Cameron Glickenhaus is een partnerschap aangegaan met Motul voor haar twee LMH-auto’s die gaan deelnemen aan het FIA World Endurance Championship en de 24 uur van Le Mans. De samenwerking gaat echter verder, want de Franse fabrikant van smeermiddelen gaat ook betrokken worden bij de straat-, offroad, race en straatlegale auto’s, die door het bedrijf ontwikkeld gaan worden. In het FIA WEC gaat SCG gebruik maken van de Motul 300V Motorsport Line.

Motul_5W40_300V_Power_ND2

“Ik ben zo blij om een lange termijn samenwerking aan te gaan met Motul, om onze straat legale en race voertuigen te voorzien van de fantastische Motul-smeermiddelen”, aldus James Glickenhaus. “In ben vooral blij dat hun technische experts gaan werken met onze engineers om de smeermiddelen waar nodig aan te passen.

Glickenhaus mechanics at work

Drie van de klassieke raceauto’s uit onze collectie, onze Ford MK-IV, onze Ferrari P ¾ en onze Ferrari 412P raceten in 1967 tegen elkaar in Le Mans. Ik herinner mij de Motul-sponsoring van die race nog goed. Het is een droom die uitkomt om te racen in een auto met onze naam erop in de topklasse van Le Mans met de sponsoring van Motul.”Glickenhaus drivers line up 2021Ben jij al gratis lid van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS