Formule 1

Sauber Group gaat samenwerking aan met ’s werelds meest invloedrijke bureaus voor entertainment, sport en merklicenties

Uitgegeven door Frank Korsel • 1 februari 2022 13:02

De Sauber Group de samenwerking aan met WildBrain CPLG, een van ’s werelds grootste en meest invloedrijke bureaus voor entertainment, sport en merklicenties.

Formula One

Het bedrijf wil alle ondernemingen onder de koepel van de Sauber Group een strategisch assortiment voorschotelen in meerdere categorieën, zoals kleding en auto-accessoires.

Sauber, het bedrijf van Zwitser Peter Sauber is al meer dan vijftig jaar actief in de autosport, waaronder dertig jaar in de Formule 1.

De Sauber Group omvangt veel bedrijven niet alleen het Alfa Romeo F1-team, maar ook: Sauber Motorsport AG, Sauber Technologies en Sauber Esports. Naast het assortiment dat ze voor de Motorsport-tak zullen creëren, zal WildBrain CPLG zich in eerste instantie richten op huishoudelijke en lifestyleproducten voor Sauber Technologies, terwijl de doelcategorieën voor Sauber Esports modekleding, speelgoed, verzamelobjecten en gameaccessoires zullen omvatten, evenals digitale producten en samenwerkingen.

WildBrain CPLG zal gebruikmaken van de expertise van Sauber Technologies, waaronder 3D-printen, aerodynamica en Formule 1-technologie, efficiëntie en innovatie van deze eigenschappen benutten om ze uit te breiden naar alledaagse categorieën.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS