Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

SSR Performance klaar voor eerste seizoen in de ADAC GT Masters + LINE-UP

Uitgegeven door Johan van de Kerkhof • 29 april 2020 14:08 • Print artikel

SSR performance


Nadat SSR Performance in 2019 in Hockenheim twee veelbelovende gastraces gereden hebben, wil de renstal tijdens hun eerste seizoen een gooi doen naar het kampioenschap in de ADAC GT Masters. Met de line-up van twee topcoureurs in de vorm van Christian Engelhart en Michael Ammermüller moet dat mogelijk zijn. De Porsche 911 GT3-R die ondersteuning zal krijgen van Manthey- Racing, is het wapen wat het snelle duo daarbij wil gebruiken.

SSR performance


Christian Engelhart, die vorig jaar als tweede eindigde in het rijderskampioenschap zal samen het stuur delen met Michael Ammermüller. Engelhart is de tweede meest succesvolle rijder met 12 overwinningen in de geschiedenis van de ADAC GT Masters. Zijn teammaat Michael Ammermüller won recentelijk zijn derde achtereenvolgende titel in de Porsche Supercup en zal sinds hij de serie verliet in 2017 weer deelnemen in het kampioenschap waar hij tot dusver twee wedstrijden won.

SSR performance


Michael Cap, manager van het SSR Performance is blij met zijn rijdersduo: "Ik ben zeer verheugd om deze twee ervaren rijders vast te kunnen leggen voor het team." Stefan Schlund directeur en eigenaar van SSR Performance vult aan: "Ik zie deze uitdagende serie als het perfecte platform om hun ervaring in autoraces te laten zien."

SSR performance

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS