Formule 1

SILLY SEASON F1: Wordt Sergio Pérez opnieuw dwarsgezeten door miljardair?

Uitgegeven door Bas Kaligis • 1 oktober 2020 18:27 • Print artikel

Het Silly Season voor 2021 heeft al veel grote verrassingen gebracht, maar het is nog lang niet voorbij. Sergio Pérez zoekt een plekje en lijkt op weg naar Haas, maar Nikita Mazepin en zijn vader zouden roet in het eten kunnen gooien.

Sergio Pérez Racing Point F1


Eind 2020 verlaat Pérez Racing Point, dat koos voor Sebastian Vettel voor 2021, onder de naam van Aston Martin. Pérez is in gesprek met andere teams en Haas lijkt een serieuze optie, maar er is nu een kink in de kabel gekomen. Na Lawrence Stroll en Michael Latifi, verwelkomt de Formule 1 in 2021 wellicht een derde miljardair.

Nikita Mazepin staat zesde in het Formule 2-kampioenschap en aangezien de zevende plaats voor hem genoeg is om zijn superlicentie te halen, werkt vader Dmitry Mazepin op de achtergrond hard om zijn zoon in de Formule 1 te krijgen. Eerder probeerde Mazepin Force India te kopen en nu lijkt hij Haas op het oog te hebben.

Volgens Motorsport.it zijn de onderhandelingen zelfs zo ver dat er een bod op tafel ligt dat weinig teams zouden weigeren. Volgens het Italiaanse medium zijn de contractonderhandelingen met Pérez daarom stopgezet en lijkt de Mexicaan zelfs een optie te zijn voor Williams.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS