Formule 1

Romain Grosjean ontslagen uit het ziekenhuis: "Ik huilde bijna"

Uitgegeven door Wim Boekel • 2 december 2020 10:50

Goed nieuws voor Romain Grosjean. Op woensdagochtend is de F1-coureur van Haas ontslagen uit het ziekenhuis in Bahrein, nadat hij brandwonden opliep tijdens zijn horrorcrash in de GP van bahrein afgelopen zondag. De Fransman moet nog wel in Bahrein blijven voor verdere behandelingen.



“De vreugde die ik had toen mij verteld werd dat ik het volledige verband niet meer nodig had en dat ik mijn vinger kon gebruiken was wat groots. Ik huilde bijna. Een overwinning op weg naar mijn herstel”, zei Grosjean op Twitter toen hij zijn rechterhand toonde.

In een statement op de social media heeft zijn team inmiddels laten weten dat de coureur ontslagen is uit het ziekenhuis. “Haas F1 Team-coureur Romain Grosjean is ontslagen uit het Bahrein Defence Force (BDF) ziekenhuis, rond 10.30 uur lokale tijd op woensdag. Grosjean bracht drie nachten door in het ziekenhuis, na zijn ongeluk tijdens de Grand Prix van Bahrein. Grosjean ontvangt verdere privé behandeling voor de brandwonden die hij op zijn hand heeft en verblijft voorlopig in Bahrein.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS