Formule 1

Robert van Overdijk; directeur van de Dutch Grand Prix: "Zo trots als een pauw"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 7 september 2021 05:05

De terugkeer van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix naar Zandvoort is zeer positief verlopen. Samen met alle betrokken partijen is geschiedenis geschreven. Op het gerenoveerde circuit van CM.com Circuit Zandvoort werd een divers raceprogramma gepresenteerd met als ultiem hoogtepunt de race in Formule 1 op zondag 5 september. De in-en uitstroom van maximaal 65.000 bezoekers verliep het gehele weekend soepel, de drukte op het terrein bleef, na aanscherping van de communicatiemiddelen, beheersbaar en er zijn geen noemenswaardige incidenten geweest. Het weekend werd zondag feestelijk afgesloten met de winst van Max Verstappen in de Formule 1.

#dutchgp #maxverstappen #redbullracing #circuitzandvoort #GoMax #F1 #DutchGP #Zandvoort Dutch Grand Prix Zandvoort F1 Max Verstappen

Robert van Overdijk, directeur van de Dutch Grand Prix is supertrots: “We hebben voor het eerst weer de Grote Prijs van Nederland meegemaakt. Nederland, en in het bijzonder Zandvoort, is echt op de kaart gezet internationaal. Ik sta hier zo trots als een pauw dat we samen met onze fans, partners, leveranciers, NS, ProRail en Gemeente Zandvoort iets hebben neergezet dat door velen voor onmogelijk werd gehouden. Dankzij Nederlands ondernemerschap en organisatiekunde komt op dit evenement alles bij elkaar en hebben we samen geschiedenis geschreven.” Naar schatting keken wereldwijd 70 miljoen fans via de televisie naar het raceweekend op Zandvoort.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS