Formule 1

Rinus van Kalmthout wint WK-weddenschap van teamgenoot Conor Daly: "Nederlandse op mijn arm"

Uitgegeven door Frank Korsel • 4 december 2022 19:00 • Print artikel

Op zaterdag speelde het Nederlands elftal tegen het Amerikaanse voetbalelftal op het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar. In de achtste finale won Oranje met 3-1 van de Amerikanen. We hebben op autosport gebied één grote man rijden in Amerika, Rinus Veekay. Zijn teamgenoot is de Amerikaan Conor Daly. Daly kwam met een weddenschap voorafgaand aan de wedstrijd, daar heeft hij nu waarschijnlijk spijt van.

Rinus van Kalmthout

De teammaatjes bij het team van Ed Carpenter Racing volgen het WK allebei op de voet. Toen de twee landen tegen elkaar moesten kwam Daly met een weddenschap: “Oke Rinus Veekay, het is een grote dag voor allebei onze landen. Als het Amerikaanse elftal wint, dan moet jij tijdens het de IndyCar-race in St. Petersburg lopen met een nep-tatoeage van de Amerikaanse vlag lopen. Als Nederland wint, loop ik met de Nederlandse vlag op mijn arm.”

En zo geschiede. Onze leeuwen wonnen en Daly moet nu zijn belofte begin maart inlossen. Van Kalmthout reageerde gevat: “Ik ben er klaar voor om Conor te zien rondlopen met Nederlandse vlaggen.”


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS