Formule 1

Respect voor Verstappen: "Het toont de menselijkheid en grootheid van Max Verstappen"

Uitgegeven door Wim Boekel • 25 november 2021 07:58 • Print artikel

Lewis Hamilton en Max Verstappen vechten een harde strijd uit om de wereldtitel Formule 1. Nico Hulkenberg kijkt van de zijlijn toe en is verbaasd hoe het tweetal met de zenuwen omgaat.

Max Verstappen start


“Oh, deze jongens zijn niet nerveus”, aldus de Duitser voor Servus TV. “Lewis vecht voor zijn achtste titel. En het is eigenlijk gek hoe koel Max omgaat met zijn eerste wereldkampioenschapsgevecht. Het is op het moment erg, erg uitgebalanceerd. Persoonlijk gaat Saudi-Arabië de balans laten doorslaan. Het zal er van afhangen wie daar foutloos is en dat geldt ook voor de pitcrews, enzovoort.”

Op de woordelijke gevechten tussen de teambazen Toto Wolff en Christian Horner heeft de Duitser ook een mening. “Het gaat niet om het geld. Het gaat allemaal om alles of niets”, legt Hulkenberg uit. “Ze stoppen er zoveel energie en werk in voor dit gevecht om de titel.”

Waarna de voormalig F1-coureur in gaat op de woordelijke gevechten in de media en met name de uithaal van Christian Horner naar de steward die ten onrechte de gele vlag uit hing en hoe Verstappen dat afhandelde: “Het toont menselijkheid en grootheid dat Max op die manier naar de marshall ging. Ik denk dat wat Max deed in de kwalificatie te begrijpen was. De auto was rechts, de marshall stond links. Die gast zwaaide met de vlag hoewel racecontrol geel niet meer gaf.”Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS