Formule 1

Reorganisatie bij Ferrari: 'Binotto mist mogelijk GP van Steiermarken'

Uitgegeven door Bas Kaligis • 12 juni 2021 19:10 • Print artikel

Volgens geruchten heeft Ferrari-teambaas Mattia Binotto besloten om niet naar de Red Bull Ring af te reizen voor de GP van Steiermarken.

Mattia Binotto Ferrari F1


Hij zou deze beslissing nemen vanwege de reorganisatie die gaande is bij het Italiaanse team, schrijft Motorsport.com. Het team heeft al diverse veranderingen doorgevoerd in de structuur. Iņaki Rueda heeft de rol van Sporting Director op zich genomen en Ravin Jain is gepromoveerd naar de pitstraat.

Tijdens de GP van Bakoe kwam Binotto niet aan de pitmuur, maar bracht hij de race door in de garage. Enrico Cardile, de man die verantwoordelijk is voor de technische kant, was ook aanwezig. Hij is druk bezig met de auto voor 2022. Het zou dan ook geen verrassing zijn als Binotto de GP van Steiermarken overslaat, aangezien de focus op volgend jaar ligt.

Oostenrijk zal waarschijnlijk niet de enige Grand Prix zijn zonder Mattia Binotto. Vorig jaar miste hij ook al een trip naar Turkije en Bahrein. Ook de laatste race in Abu Dhabi sloeg hij over, maar dat was te wijten aan ziekte.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS