Formule 1

Red Bull wil terugslaan: "In Imola zullen we zien of de verhoudingen circuit gerelateerd zijn of niet"

Uitgegeven door Bart • 13 april 2021 04:05

In Bahrein was Red Bull het snelste team op de baan. Het team van Max Verstappen en Sergio Perez moest de overwinning aan Lewis Hamilton laten. In Imola moet het anders. Red Bull wil winnen en laten zien dat het een serieuze uitdager voor de wereldtitel is. De Mexicaan viel in Bahrein in de opwarmronde stil, maar kreeg zijn auto weer aan de praat en wist door een inhaalrace nog vijfde te worden.

Sergio Perez


In Imola wil Perez direct vooraan meestrijden, ook om Verstappen waar mogelijk bij te kunnen staan. "Ik denk dat de strijd met Mercedes erg spannend gaat worden. In Imola zullen we zien of de verhoudingen circuit gerelateerd zijn of niet. Het wordt interessant om te zien hoe we het in Imola gaan doen. Het is een totaal andere baan dan Bahrein. We zijn benieuwd hoe de verschillen met Mercedes nu zijn", aldus Perez in Mexicaanse media.

"Het is mijn doel om een goede race te rijden en ik kijk echt uit naar dit weekend. Hopelijk kunnen we in Imola terugslaan en voor het podium vechten. We gaan natuurlijk voor de overwinning. In tegenstelling tot Bahrein is de kwalificatie in Imola erg belangrijk. Het is moeilijk inhalen, maar ik hou wel van deze baan."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS