Formule 1

Red Bull moet hard lachen om uitspraak Toto Wolff: "Natuurlijk is Mercedes favoriet"

Uitgegeven door Bart • 24 februari 2021 08:33 • Print artikel

De twee topteams van vorig jaar proberen de favorietenrol angstvallig in de schoenen van de rivaal te schuiven. In de positie van Red Bull is het logisch, aangezien Mercedes al zeven jaar dominant is. De uitspraak van Toto Wolff dat Red Bull favoriet is, schiet bij het team van Max Verstappen in het verkeerde keelgat. Helmut Marko moet er vooral hard om lachen.

Helmut Marko


"Red Bull had in de laatste race van vorig jaar de snelste auto, dus zijn zij, vooral bij de constructeurs, favoriet in 2021", zo luidde de analyse van Wolff in Speedweek.

Bij F1 Insider reageert Helmut Marko. "Er wordt nog niet gereden, dus moeten uitspraken het blijkbaar spannend maken. Natuurlijk willen we graag vooraan meestrijden, maar voor mij is Mercedes de grote favoriet. Sinds de start van het hybride tijdperk in 2014 hebben zij alle titels veroverd."Ben jij al gratis lid van het RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS