Formule 1

Red Bull heeft een topcoureur gecontracteerd: “Bij Max Verstappen in de buurt blijven en druk zetten”

Uitgegeven door Luke Merkx • 19 januari 2021 05:05 • Print artikel

Eddie Jordan heeft zich uitgelaten over komst van Sebastian Vettel bij het nieuwe Aston Martin F1-team. De voormalig eigenaar van het Jordan Grand Prix team noemt het contracteren van de Duitser een fout: “Zijn laatste twee jaren bij Ferrari waren gewoon zielig.” Door de komst van Vettel moest Sergio Pérez verdwijnen. Toen Alex Albon te licht werd bevonden bij Red Bull Racing, kon de Mexicaan het stoeltje naast Max Verstappen veroveren. Jordan vindt dat Red Bull Racing met Pérez een topcoureur heeft gecontracteerd.

Jordan Vettel


“Zijn laatste twee jaren bij Ferrari waren gewoon zielig, hij had niets te vertellen tegenover zijn teamgenoot Leclerc. Ik weet niet waarom hij zo slecht presteerde, we weten allemaal dat hij vier wereldtitels op zijn naam heeft staan,” vertelde een kritische Eddie Jordan aan F1-Insider.com. De man uit Ierland deed er nog een schepje bovenop: “Ik had Pérez aangehouden. Ik vind Sebastian een geweldig persoon, maar hij heeft zijn beste tijd gehad.”Jordan lovend over kwaliteiten Sergio Pérez
Ondanks dat hij van mening is dat Aston Martin Pérez beter een nieuw contract had kunnen geven, kijkt Jordan enorm uit naar de komst van de Mexicaan bij het team van Red Bull als teamgenoot van Max Verstappen. “Red Bull heeft een topcoureur gecontracteerd. Pérez kan doen wat het team van hem verwacht: bij Max Verstappen in de buurt blijven en druk zetten op de bolides van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Alex Albon kreeg dat niet voor elkaar, maar Sergio heeft dat in zich. Zeker in de race.”Ben jij al lid van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

Youtube RaceXpress


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS