Formule 1

Red Bull Racing kondigt zijn samenwerking aan met Poly! Christian Horner: "Van vitaal belang"

Uitgegeven door Peter Vader • 27 januari 2022 16:44

Terwijl de overwinning in de Formule 1 vaak afhangt van de razendsnelle beslissingen die in de cockpit en op de pitmuur worden genomen, is succes evenzeer afhankelijk van het vermogen van een team om de juiste verbindingen te leggen op elk gebied van het bedrijf - tussen coureur en ingenieur, garage en fabriek, en tussen de afdelingen die elk seizoen een winnende prestatie leveren. En aangezien communicatie en samenwerking de sleutel tot de overwinning zijn, is Red Bull Racing, dat met Max Verstappen wereldkampioen werd, verheugd om samen te werken met Poly.

Red_Bull_Poly_samenwerking 2022

Met een lange geschiedenis van innovatie blijft Poly de grenzen verleggen als een wereldwijd communicatiebedrijf dat betekenisvolle menselijke verbinding en samenwerking mogelijk maakt, met audio-, spraak- en videoproducten die ervoor zorgen dat elk woord en gebaar wordt vastgelegd met precisie, helderheid en focus, nee hoe extreem de omgeving of hoe complex de arbeidsomstandigheden ook zijn.

Poly's professionele communicatieapparatuur zal worden geïmplementeerd in alle Red Bull Racing-activiteiten, waarbij de headsets worden gebruikt door Red Bull Racing-teamleden gedurende het Formule 1-seizoen van 2022 en daarna. Dankzij de categoriebepalende audio-, spraak- en video-oplossingen kunnen alle afdelingen van het team in de toekomst nauwer en efficiënter samenwerken.

Christian_Horner_F1_Red_Bull_teambaas met headset

Christian Horner, teambaas en CEO van Red Bull Racing: “Een Formule 1-team dat het Wereldkampioenschap wint, bestaat uit honderden mensen die samenwerken, hoewel ze vaak duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn. Daarom is het van vitaal belang dat we duidelijke communicatielijnen hebben in elk onderdeel van het bedrijf, en ons hele team samenbrengen, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Poly's categoriebepalende suite van audio-, spraak- en video-oplossingen zal ons helpen het concurrentievoordeel te vinden dat we nodig hebben om te winnen."



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS