Formule 1

Red Bull: "Al die punten van de RB16 nemen we mee naar de RB16B van volgend jaar"

Uitgegeven door Bart • 15 oktober 2020 06:09 • Print artikel

Red Bull staat erom bekend om tijdens het seizoen flinke stappen te maken. De ontwikkeling tijdens het seizoen is het beste van allemaal. Concurrent Mercedes is echter al grotendeels met 2021 bezig, dus dat kan ook een reden zijn dat Red Bull en Max Verstappen dichterbij komen. Om het gat in het begin van 2021 niet te groot te laten worden, hoopt Red Bull in het restant van 2020 nog meer stappen te zetten.

Max Verstappen Nurburgring


"Het voelt alsof we dichterbij komen", zegt teambaas Christian Horner in gesprek met RaceFans. "Op de Nürburgring waren er sectoren waren we gelijkwaardig of beter waren dan Mercedes. Bocht 13 en 14 was ons slechtste gedeelte als je het met Mercedes vergelijkt."

Horner kijkt uit naar de aankomende races in Portimao, Istanbul en Imola. "Dat zijn allemaal circuits die voor ons heel interessant zijn. We willen het seizoen met een positief gevoel afsluiten. We begrijpen de problemen van onze auto een stuk beter en dat hebben we inmiddels opgelost. Al die punten van de RB16 nemen we mee naar de RB16B van volgend jaar."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS