Formule 1

Ralf Schumacher ziet het gebeuren: "Mick Schumacher debuteert in 2021 in de Formule 1"

Uitgegeven door Wim Boekel • 22 september 2020 09:53 • Print artikel

Het lijkt slechts een kwestie van tijd dat we een derde Schumacher in de Formule 1 in actie gaan zien. Ralf Schumacher zal het niet verbazen wanneer zijn neefje Mick in 2021 in de koningsklasse gaat debuteren. De zoon van zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 Michael Schumacher rijdt op dit moment in de Formule 2 en maakt onderdeel uit van de Ferrari Driver Academy.

Mick Schumacher


"Ik heb altijd gezegd dat het belangrijk voor Mick is om in de top drie van het F2-wereldkampioenschap te zitten", aldus de Duitser in zijn column voor Sky Sports Duitsland. "Nu heeft hij ook gewonnen, is altijd een van de snelsten en leidt nu het kampioenschap. Zijn leercurve in de laatste jaren is veelbelovend geweest. Ik kan me niet voorstellen dat Mick volgend jaar niet in de Formule 1 zit. Een ding is zeker: hij heeft het zeker in zich om volgend jaar in de F1 te rijden."

"Hij was vice-kampioen in de Formule 4 en won de Formule 3", zo vervolgt Schumacher. "Nu is hij op het moment de leider in de F2. Hij heeft zijn prestaties al een aantal jaren en in verschillende klassen getoond en heeft bewezen dat hij een van de beste talenten is."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS