Formule 1

Raceweekend in Zandvoort met de meest spraakmakende raceklassen uit de autosport: Historische Grand Prix!

Uitgegeven door Peter Vader • 18 juni 2024 20:02

Het is raceweek op Circuit Zandvoort. Aankomend weekend is het circuit weer het toneel van de meest spraakmakende historische raceklassen uit de autosport. Bereid je voor op een dag vol racespektakel en een grote hoeveelheid klassieke auto’s! Van de Masters Historic raceklassen, de DVSCC tot en met de Historic Formula 2 & Formula Junior. Mis het niet en race snel naar historicgrandprix.nl om de laatste tickets te kopen!

Historic Grand Prix 2024 CM.com Circuit Zandvoort

De Historic Grand Prix brengt je terug naar het verleden. Vanaf de eerste officiële race in 1948 tot vandaag de dag heeft Circuit Zandvoort vele tijdperken doorlopen en het ontstaan van vele grote Formula 1 kampioenen als James Hunt, Jim Clark, Niki Lauda en Max Verstappen meegemaakt.

Bekijk een selectie van bijzondere historische bolides van dichtbij en aanschouw sommigen zelfs in actie op de baan! Voor de vele autosportliefhebbers is de Historic Grand Prix het belangrijkste historische race-evenement van Nederland. Van klassieke F2 uit de jaren 60-70 tot GT-wagens uit de zero’s: ook deze editie belooft een spektakel te worden. Naast de raceactie is er nog veel meer is te beleven tijdens het Historic Grand Prix weekend van 21, 22 & 23 juni 2024. Kom alvast in de stemming en bekijk de aftermovie van de Historic Grand Prix 2023!CM.com Circuit Zandvoort is tijdens de Historic Grand Prix het toneel van de meest spraakmakende historische raceklassen. Van de Masters raceklassen tot aan de historische Formula klassen: op de Historic Grand Prix komen ze allemaal in actie! Bekijk hieronder welke raceklassen tijdens de Historic Grand Prix 2024 deelnemen:
- DVSCC
- MASTERS RACING LEGENDS
- MASTERS SPORTS CAR LEGENDS
- MASTERS GT TROPHY
- MASTERS GENTLEMEN DRIVERS
- MASTERS ENDURANCE LEGENDS
- HISTORIC GRAND PRIX CARS
- HISTORIC FORMULA 2
- SUPER SIXTIES RACING
- NK GTTC
- FORMULA JUNIOR

De Historic Grand Prix is het nummer 1 historische race event van Nederland. Bucket-list materiaal voor alle autosportliefhebbers, coureurs of eventbezoekers. Je wordt terug gezogen naar de racewereld van het verleden. Van alle klassieke auto’s, de aankleding, de muziek, tot het eten in de foodcourts: de Historic Grand Prix is een unieke beleving die verder gaat dan alleen het racen.Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS