Formule 1

Race Planet Amsterdam vanaf vandaag 3 juni weer open: karten, speelparadijs en rollerskaten

Uitgegeven door Bas Kaligis • 3 juni 2020 17:00 • Print artikel

AMSTERDAM - Na ruim 2,5 maand gesloten te zijn in verband met de coronacrisis opent Race Planet Amsterdam op woensdag 3 juni weer de deuren. "Eindelijk mogen wij weer los op de kartbaan, in Jimmy’s Speelparadijs en in Roller Planet. De bowlingsbanen en lasergame blijven vooralsnog helaas wat langer gesloten. Ook wachten wij nog op groen licht om Race Planet in Delft weer te mogen heropenen", laat het management van Race Planet weten.

Race Planet Amsterdam Karten

Er gelden echter wel een aantal beperkingen om verdere coronabesmetting tegen te gaan. Zo is er beperkte beschikbaarheid en is het enkel mogelijk om Race Planet in Amsterdam te bezoeken na reservering (online/telefonisch). Voor alle activiteiten (karten, spelen in Jimmy’s Speelparadijs en rollerskaten in Roller Planet) gelden strikte tijdsloten met vaste begin- en eindtijden. Het meenemen van toeschouwers is op dit moment niet toegestaan (kinderen onder de 12 jaar mogen vergezeld worden door maximaal 1 ouder). Ook gelden er hygiënemaatregelen zoals deze overal van toepassing zijn. Zorg er in ieder geval voor dat je deze vooraf goed doorneemt!

"Om lange wachtrijen bij de ingang te voorkomen willen wij je vragen om pas kort vooraf aanwezig te zijn. Hoe lang precies verschilt per activiteit. Dit vind je in de bevestigingsmail van je reservering. Zo houden wij samen met jou corona onder controle." Kom eindelijke weer lekker karten in Race Planet Amsterdam!

Reserveer nu je plek bij Race Planet Amsterdam! Of klik hier voor meer info!

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS