Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

Positie Bentley op Nederlandse markt de afgelopen tien jaar fors versterkt + FOTO'S

Uitgegeven door Deni Volkers • 19 juni 2022 15:31 • Print artikel

De positie van Bentley op Nederlandse markt is de afgelopen tien jaar fors versterkt. Bentley heeft een nieuwe Nederlandse vestiging toegevoegd aan zijn wereldwijde dealernetwerk. In juni opent Bentley Rotterdam officieel zijn deuren. Tegelijkertijd is het gerenommeerde Britse merk met Bentley Leusden en Bentley Maastricht al tien jaar succesvol in Nederland vertegenwoordigd.

Bentley

De allereerste Bentley-showroom in Nederland was Bentley Leusden, dat dit jaar zijn tienjarig bestaan viert. Deze vestiging zet dat extra luister bij door samen met klanten en vrienden van het merk terug te blikken op diverse highlights. In de showroom in het Koopmanshuis heeft Bentley Leusden bijvoorbeeld een tijdlijn opgesteld met tien fotowerken die het succes en de samenwerking tussen Bentley Motors en Bentley Leusden benadrukken. Bentley Maastricht opende in 2017 zijn deuren en viert later dit jaar zijn eerste lustrum.

Een nieuw hoogtepunt is nu de officiële opening van Bentley Rotterdam. Met deze nieuwe, derde Nederlandse vestiging completeert en versterkt Bentley de aanwezigheid van het Britse merk en komt het merk tegemoet aan de toenemende vraag van Nederlandse klanten.

Bentley

Spannend nieuw hoofdstuk

Nederland is een belangrijke markt voor Bentley Motors, aldus Balazs Rooz, Regional Director Bentley Motors Europe: “Sinds het team in 2012 is gestart, is ons merk continu gegroeid en uitgebreid. Dankzij de inzet van onze dierbare, Nederlandse retailpartners bij het leveren van een best-in-class klantervaring, beginnen we het komende nieuwe decennium met het volste vertrouwen dat het merk deze ontwikkeling voortzet. We kijken uit naar het spannende volgende hoofdstuk met de officiële opening van Bentley Rotterdam.”

Sinds zijn honderdjarig bestaan herdefinieert Bentley zijn reputatie door de ‘Beyond100’ strategie van het merk te versnellen. De ambitie om leider in luxe duurzame mobiliteit te worden, wordt ondersteund door vele initiatieven, waaronder een sociaal vijfstappenplan voor diversiteit en inclusie. Met de Unifying Spur, een waar Flying Spur-kunstwerk, onderstreept Bentley eenheid, liefde, diversiteit en inclusie. Het rijdende kunstwerk trok recent ook in Nederland veel bekijks.

bentley

Bentley

Bentley

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS