Formule 1 • MOTO GP

Pata Yamaha Ten Kate Racing onthult speciale kleurstelling voor Stefano Manzi in Misano

Uitgegeven door HJ van Keulen • 15 juni 2024 14:24

Stefano Manzi zal dit weekend met een speciale kleurstelling aan de start verschijnen tijdens zijn thuisraces op het Misano World Circuit Marco Simoncelli. In samenwerking met titelsponsor Pata heeft Pata Yamaha Ten Kate Racing ook iets bijzonders gecreëerd voor Stefano Manzi om zijn thuisrace nog specialer te maken.

Pata Yamaha Ten Kate Racing

Nadat Glenn van Straalen in Assen met een oranje Yamaha YZF-R6 aan de start stond kon een speciale kleurstelling voor Stefano Manzi op het Misano World Circuit Marco Simoncelli natuurlijk niet uitblijven. Samen met de Italiaanse titelsponsor Pata heeft het team uit Nieuwleusen de R6 van Manzi uitgevoerd in het wit met de bekende ‘tri-colore’ van de Italiaanse vlag. De Italiaanse coureur zal dit weekend in Race 1 op zaterdagmiddag en in Race 2 op zondagmiddag met deze kleurstelling aan de start staan op het Misano World Circuit Marco Simoncelli.

Stefano Manzi: “Ik ben heel blij en trots om dit weekend in deze kleuren te mogen racen! Als Italiaan is het altijd heel bijzonder om in Italië te racen en met deze kleuren is het natuurlijk al helemaal gaaf. Hopelijk brengt het ons net dat beetje extra dat we nodig hebben en kunnen we hier voor de thuisfans iets moois laten zien.”

Pata Yamaha Ten Kate Racing

Kervin Bos – Pata Yamaha Ten Kate Racing teammanager: “We zijn heel trots op het eindresultaat en ik denk dat het heel mooi is geworden. Racen in Italië is altijd speciaal en we gunnen Stefano dit natuurlijk van harte voor zijn thuisrace. Hopelijk brengt het hem dezelfde voorspoed als Glenn in Assen en kan hij voor zijn eigen fans op de hoogste trede van het podium staan.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS