Autosport Internationiaal Singleseaters • Indy Car

Paretta Motorsport en Simona de Silvestro gaan samenwerking aan met MoneyLion

Uitgegeven door Pascal Wekema • 8 maart 2021 21:48

Paretta Autosport, het team wat dit jaar aan de start staat van de Indy500, heeft haar eerste sponsor binnengesleept. MoneyLion, het financiële platform waar Amerikanen kunnen bankieren, lenen, sparen en investeren binnen één app, zal de nummer 16 wagen sponsoren.

Paretta Motorsport gaat samenwerking aan met MoneyLion

Paretta Autosport is voortgekomen uit het 'Race for Equality and Change' initiatief van Indycar. Het door vrouwen aangedreven team maakt haar debuut tijdens de race op Brickyard op 30 mei.

MoneyLion wil met een speciale campagne die gericht is op vrouwen en van start gaat op de internationale dag van de vrouw nog meer nadruk leggen op de gendergelijkheid. "We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij MoneyLion vanwege onze gedeelde idealen", aldus Beth Paretta, CEO / teambaas van Paretta Autosport. "MoneyLion's focus op kracht van vrouwen door verbeterde financiële toegang en alfabetisering is een directe parallel met onze missie om vrouwen te helpen hun carrière vooruit te helpen. We zijn blij dat MoneyLion de waarde inziet van ons raceprogramma voor vrouwen en kijken er enorm naar uit om deel uit te maken van hun 'Women Who Roar'-campagne.''

Paretta Motorsport komt aan de start van de Indy500 met Simona de Silvestro. De 32-jarige Zwitserse was in 2010 Rookie of the year in deze legendarische race.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS