Autosport Internationiaal Singleseaters • Indy Car

Paretta Autosport sleept Rocketpro als hoofdsponsor van Simona de Silvestre binnen voor de Indy 500

Uitgegeven door Pascal Wekema • 3 april 2021 20:23 • Print artikel

Paretta Autosport, het team voor en door vrouwen in de Indy Car, heeft bekend gemaakt dat ze met Rocketpro, een bedrijf met onafhankelijke hypotheekverstrekkers, een samenwerking aangaan. Simona De Silvestro

Paretta Autosport sleept Rocketpro

"De komst van Rocket Pro TPO als onze hoofdsponsor voor de Indy 500 van dit jaar is een perfecte samenwerking", aldus Beth Paretta, CEO / teambaas van Paretta Autosport. “We zijn allebei grote voorstanders van het benadrukken van de kracht van vrouwen, terwijl we ook technologie en snelheid gebruiken om de beste te zijn in wat we doen. Ik kan niet wachten op wat we als team kunnen bereiken, zowel op als naast de baan."

"Het is een eer om de Indianapolis 500 te kunnen gebruiken om de belangrijke rol die vrouwen spelen in onze branche, in ons bedrijf en in de kantoren van onafhankelijke hypotheekmakelaars in het hele land, te benadrukken en te versterken ”, aldus Austin Niemiec, Executive Vice President van Rocket Pro TPO.


Deelname Paretta Autosport goedgekeurd

De formele deelname van Paretta Autosport aan de 2021 Indianapolis 500 werd onlangs geaccepteerd. Het team komt aan de start met Simona De Silvestro als coureur, ze is al eerder in de race op de Brickyard gestart. Haar beste resultaat in deze race was de 14e plaats in 2010. Het team is een uitbreiding van de 'Race for Equality and Change' van de INDYCAR-serie die afgelopen juli werd aangekondigd om de gelijkheid in de sport te vergroten. Paretta Autosport heeft een technische alliantie met Team Penske.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS