Formule 1

Opnieuw lovend over Max Verstappen: "Hij heeft alles uit de auto gehaald en dat is echt indrukwekkend"

Uitgegeven door Bart • 19 februari 2021 05:03 • Print artikel

Max Verstappen heeft zich de laatste jaren al vroeg in het seizoen neer moeten leggen bij de dominantie van Mercedes. De 23-jarige Red Bull-coureur hoopt dat hij er dit jaar dichterbij zal zitten, maar de auto's zijn niet veel veranderd ten opzichte van vorig jaar. In hoeverre is optimisme dan te rechtvaardigen? Teambaas Christian Horner is vol lof over onze landgenoot en hoopt de strijd met Mercedes aan te kunnen gaan.

Max Verstappen


"Max heeft het tot nu toe fantastisch gedaan", aldus Horner in een interview met Autosport Magazine. "Hij is de laatste jaren snel een volwassen coureur geworden. Daarnaast heeft hij alles uit de auto gehaald en dat is echt indrukwekkend."

"Hij had een auto die minder goed was dan die van Mercedes, maar in twee jaar tijd heeft hij met een Honda-motor toch vijf races gewonnen. Dan doe je het gewoon fantastisch. Het is aan ons als team om constanter te gaan presteren. En dat over een seizoen met 23 races."Ben jij al gratis lid van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS