Formule 1

Open-sollicitatie Sergio Perez bij Red Bull voor stoeltje naast Verstappen: "Zij gaan de komende jaren..."

Uitgegeven door Bart • 28 september 2020 10:41 • Print artikel

Waar Max Verstappen zich op P2 tussen beide Mercedessen wist te nestelen, liep de Russische Grand Prix voor teamgenoot Alex Albon opnieuw uit op een teleurstelling. De Thaise coureur kwam in Sochi niet verder dan de tiende plaats. De teamleiding van Red Bull blijft de geplaagde coureur ondersteunen, maar er zijn kapers op de kust. Zo is Sergio Perez beschikbaar, nadat Racing Point/Aston Martin voor komend jaar voor Sebastian Vettel heeft gekozen.

Sergio Perez


In een interview met het Spaanse Marca gaf de Mexicaan aan wel oren te hebben naar een overstap naar Red Bull. "Ik ben op zoek naar een project dat me motiveert en overtuigt. Een project waarvoor ik iedere morgen hard wil gaan trainen en waar ik de hele wereld voor over wil reizen. De kansen die nu op tafel liggen, krijgen die motivatie nog niet voor elkaar."

Met die uitspraak lijkt Perez zich in een moeilijke situatie te manoeuvreren, want dan lijkt alleen Red Bull een optie voor hem. "Een stap naar Red Bull zou me zeker overtuigen om door te gaan. Dat team gaat de komende jaren om het kampioenschap strijden."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS