Formule 1

OfficiŽle opening Max Verstappen pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet Lelystad

Uitgegeven door Bas Kaligis • 13 oktober 2020 14:56 • Print artikel

Op woensdag 14 oktober opent de officiŽle Max Verstappen pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet. De populariteit van Max Verstappen is enorm en om de vraag naar Max Verstappen-merchandise aan te kunnen, wordt deze pop-up store nu geopend. Daarmee wordt het voor fans uit het hele land makkelijker om officiŽle Max Verstappen merchandise te scoren.

Max Verstappen pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet Flevoland

Het wordt het tweede fysieke, officiŽle verkooppunt van de Formule 1 coureur, naast de officiŽle Max Verstappen store in Swalmen, Limburg. Fans kunnen in Batavia Stad Fashion Outlet, vanaf vandaag tot het einde van dit jaar, bijzondere Max Verstappen race-items zoals zijn helm bekijken en officiŽle Max Verstappen en Red Bull Racing merchandise kopen.

Max Verstappen is enthousiast over de pop-up store: ďDe steun van mijn fans vanuit heel Nederland is altijd geweldig geweest. Het is super dat zij nu niet alleen in Limburg, maar ook in Batavia Stad Fashion Outlet terechtkunnen om een aantal voor mij bijzondere race-items in het echt te bewonderen.Ē

De officiŽle opening is op woensdag 14 oktober om 9.00 uur. Vanaf dan kunnen bezoekers van de Max Verstappen pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet gebruikmaken van een speciale aanbieding: iedereen ontvangt tot wel 50% korting op de meeste populaire fan items van Nederlands meest succesvolle Formule 1-coureur.

Max Verstappen F1

Tijdens de openingsweek zal Red Bull aanwezig zijn met promoteams, en een DJ-event car om de opening met muziek te ondersteunen. Vanaf zaterdag 17 oktober wordt er zelfs een Red Bull Formule 1-auto in het centre geplaatst. De Max Verstappen pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet is elke dag van de week geopend en tijdens de herfstvakantie van maar liefst 9.00 uur tot 20.00 uur.

Scott Otte, Marketing Director Batavia Stad Fashion Outlet: ď…ťn van onze kernwaarden is beautifully local en daarom zijn we er trots op dat deze sportheld en succesvolste coureur van Nederland ervoor gekozen heeft om een pop-up store te openen in Batavia Stad Fashion Outlet. Onze bezoekers komen uit heel Nederland en we weten dat daar heel veel Max Verstappen-fans bij zijn, die hier nu hun favoriete merchandise kunnen vinden.Ē

Adres:
Max Verstappen pop-up store, Batavia Stad Fashion Outlet
Bataviaplein 204
8242 PN Lelystad

Openingstijden:
Herfstvakantie, 10 t/m 25 oktober: van 9.00 - 20.00

Over Batavia Stad Fashion Outlet
In Batavia Stad Fashion Outlet zijn vele internationale (mode)merken in alle categorieŽn te vinden - inclusief het luxe segment - met 30% tot 70% korting, het hele jaar door. Een unieke beleving met meer dan 150 winkels, cafťs en restaurants, waar iedere dag weer iets nieuws te ontdekken is. Batavia Stad Fashion Outlet is 7 dagen per week geopend, op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag, zondag, tijdens (school)vakanties en nationale feestdagen van 10.00 uur tot 20.00 uur. Batavia Stad Fashion Outlet is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met de auto (45 minuten vanaf Amsterdam) en het openbaar vervoer (40 minuten met de trein van Amsterdam CS tot station Lelystad Centrum, 45 minuten vanaf luchthaven Schiphol).

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS