Dakar

OFFICIEEL: Tim en Tom Coronel uit de Dakar Rally 2022 - reactie Tom Coronel: "Hij kan amper lopen"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 10 januari 2022 08:01 • Print artikel

Na de exit uit de Dakar 2022 van Dakarspeed is er nog meer slecht nieuws te melden in Saoedi-Arabië. Tim en Tom Coronel gaan niet meer van start in de achtste etappe van de Dakar Rally. Tim heeft te veel last van zijn rug, de tweelingbroers vinden het niet verantwoord. “Gezondheid gaat voor”, laat Tom weten vanuit het bivak in Al Dawadimi.

Tim Coronnel rugproblemen massage

Tim en Tom Coronel waren bezig aan een ijzersterke #Dakar2022 en reden al binnen de beste twintig in het algemeen klassement. Helaas blesseerde Tim zijn rug vrijdag in de zesde etappe. Intensieve fysiotherapie op de rustdag leek te helpen en gisteren gingen de broers dan ook van start in de zevende etappe. Dat ging, maar het was niet van harte. Vanochtend bleek het helemaal mis met de rug van Tim. “Hij kan amper lopen”, zegt Tom. “Hij heeft de Dakar nu vijftien keer gedaan, ik tien keer. Volgend jaar is er weer een.”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS