Formule 1

Nyck de Vries zorgt voor stunt: "We hebben nu echt het momentum te pakken"

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 26 februari 2021 16:39 • Print artikel

Nyck de Vries is het nieuwe Formule E seizoen als een raket begonnen. Gisteren en vandaag wist de Nederlander al de vrije trainingen te domineren en dat herhaalde hij nog maar eens even in de kwalificatie. De Vries wist zich te kwalificeren voor de superpole ronde. Bij de superpole zette hij de snelste tijd neer met een verschil van zes tienden met de nummer twee. De Mercedes-coureur hoopt dat hij die lijn kan doortrekken en er met de winst vandoor kan gaan in de avondrace.

Nyck de Vries

"Het is een goede start van het seizoen", vertelde Nyck de Vries na de kwalificatie. "Natuurlijk hebben we vanavond andere condities, maar het ziet er wel goed uit. We hebben nu echt het momentum te pakken en ik hoop dat we dat vanavond kunnen vast houden. Dat ik nu pole pak dat zie ik echt als een beloning voor het team. Het team heeft zo hard gewerkt om er nu echt klaar voor te zijn."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS