Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule E

Nyck de Vries met lege handen: "Gewoon pech dat we twee keer van achteren worden aangetikt"

Uitgegeven door Bart • 22 juni 2021 07:32 • Print artikel

Nyck de Vries had goede hoop om de leiding in de Formule E terug te pakken, maar in beide races in Puebla werd de Mercedes-coureur van achteren aangetikt. Op zaterdag door Robin Frijns en een dag later door Lucas di Grassi. Daardoor zat er niet meer in dan twee punten door zijn negende plaats in de eerste race.

Nyck de Vries


Ondanks een P9 en een uitval keek De Vries toch tevreden terug op het weekend in Mexico. "Ons weekend kwam vroeg tot een einde in de tweede race, maar ik denk dat we toch kunnen terugkijken op een goed weekend. Dat zag je helaas niet terug in de resultaten. Het is jammer, maar dat hoort ook bij dit kampioenschap."

"Het is altijd lastig als je in de eerste groep moet kwalificeren. Dan sta je al achter en kom je in het gevecht in het middenveld terecht. Zo is het format en we hebben het als team gewoon goed gedaan. Het is gewoon pech dat we twee keer van achteren worden aangetikt. We moeten door en kunnen veel positieve dingen meenemen. Dat nemen we mee naar New York en daar willen we terugslaan."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS