Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule E

Nyck de Vries gaat op jacht naar koppositie van Robin Frijns: "We hebben een geweldige auto"

Uitgegeven door Bart • 19 juni 2021 04:26 • Print artikel

De Formule E gaat na een pauze van zes weken verder met de achtste en negende race van het seizoen. De volledige elektrische klasse debuteert op het Autodromo Miguel E. Abed in het Mexicaanse Puebla. Er wordt voor een deel op een oval gereden en de Attack Mode is uitgebreid. Nyck de Vries kende een slecht laatste weekend in Monaco en wil zich bij de hervatting van het seizoen revancheren.

Nyck de Vries


"We hebben inderdaad even niet gereden", vertelt De Vries. "Na een korte pauze is het nu tijd voor de tweede helft van het seizoen. Ik kijk er echt naar uit. De eerste helft werd gekenmerkt door vele ups en downs, maar als je alles meerekent, staan we er goed voor."

De Vries staat momenteel tweede in de stand met een kleine achterstand op landgenoot Robin Frijns. "We hebben een geweldige auto, zijn een erg sterk team en vechten vooraan mee. Ik voel me klaar voor Mexico en hopelijk kunnen we ons blijven verbeteren. Sinds het begin van het jaar hebben we veel geleerd en zeker ook na de laatste race in Monaco. In de tweede helft van het jaar willen we constanter presteren."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS