Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule E

Nyck de Vries en Stoffel Vandoorne ook in 2021 bij het FE-team van Mercedes - Ian James: "Belangrijke ervaring opgedaan"

Uitgegeven door Wim Boekel • 29 oktober 2020 13:19 • Print artikel

Nyck de Vries en Stoffel Vandoorne rijden ook in 2021 voor het Mercedes-Benz EQ Formula E Team. De Nederlander en Belg kwamen in 2020 al in actie met het Duitse merk in de elektrische raceklasse en dat krijgt dus komende Formula E-seizoen een vervolg.

Nyck de Vries en Stoffel Vandoorne teambaas Ian James

“Beide coureurs hebben fantastisch gepresteerd en hebben belangrijke ervaring opgedaan. Ze hebben aangetoond in deze klasse thuis te horen”, vertelde teambaas Ian James. De Vries is vooral op zoek naar meer succes, nadat hij het afgelopen jaar twaalfde in het kampioenschap werd. “Ik voel me op mijn gemak in de auto en ik hoop dat we door kunnen bouwen op de basis die we samen hebben gelegd, zodat we komend seizoen alleen maar meer successen kunnen behalen”, was de eerste reactie van Nyck de Vries. Zijn teamgenoot Stoffel Vandoorne heeft dezelfde plannen als de Nederlander. De Belg werd tweede in het debuutseizoen van Mercedes en behaalde al een overwinning. De voormalig F1-coureur wil dit jaar nog meer succes. “Hopelijk kunnen we ook volgend jaar weer meestrijden voor podiumplekken en overwinningen”, was de eerste reactie van Vandoorne.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS