Formule 1

Nyck de Vries: "We hebben geprobeerd om op elk gebied en in elk detail te verbeteren"

Uitgegeven door Pascal Wekema • 25 februari 2021 11:03 • Print artikel

Het aanstaande weekend mag 'straatvechter' Nyck de Vries weer in zijn Formule E bolide kruipen tijdens de openingswedstijd in Saoedi-Arabië. Het kampioenschap is vanaf dit jaar een officieel wereldkampioenschap en heeft een naamswijziging ondergaan en zal nu het ABB FIA Formula E World Championship gaan heten.

Nyck de Vries Mercedes

De jonge Friese coureur blikt alvast vooruit op het weekend waar een dubbele wedstrijd op het programma staat. "We hebben allemaal lang op dit moment gewacht", vindt Nyck de Vries. "Het is een tijdje geleden sinds Berlijn en we hadden heel graag eerder dit jaar in Santiago willen meedoen, maar dat moest om voor de hand liggende redenen worden uitgesteld."

"We kijken er dus allemaal erg naar uit om eindelijk de baan op te gaan en weer te gaan racen. We hebben veel tijd gehad om te analyseren wat we in seizoen 6 hebben gedaan, en we hebben geprobeerd om op elk gebied en in elk detail te verbeteren. Hopelijk levert dat ons een beetje meer prestatie op. Hoe dan ook, we zijn allemaal opgewonden om deze week, voor het eerst dit seizoen, de concurrentie in Diriyah aan te gaan."Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS