Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule E

Nyck de Vries: "Ik ben oprecht heel blij dat ik een tweede seizoen in de Formule E voor Mercedes mag gaan rijden"

Uitgegeven door Bart • 29 oktober 2020 13:50 • Print artikel

Nyck de Vries rijdt ook in het komende Formule E-seizoen voor het team van Mercedes. Het team maakte de line-up donderdag bekend, evenals de auto voor het zevende seizoen van de volledig elektrische klasse. Net als afgelopen seizoen is de Belg Stoffel Vandoorne zijn teamgenoot. De Vries eindigde zijn eerste seizoen als beste Rookie op de elfde plaats in het kampioenschap. In de laatste race reed hij naar een keurige tweede plaats achter Vandoorne.

Nyck de Vries


"Ik ben oprecht heel blij dat ik een tweede seizoen in de Formule E voor Mercedes mag gaan rijden", aldus De Vries in een reactie. "We hebben een sterk debuutseizoen gehad, al was het vanwege covid-19 een erg raar jaar. Gelukkig hebben we het seizoen positief af kunnen sluiten. Hopelijk verloopt het seizoen 2021 wat normaler."

"Ik hoop de circuits waar ik nog niet geweest ben snel onder de knie te krijgen. Ik voel me erg op gemak binnen dit team en hopelijk hebben we in het eerste jaar een goede basis gelegd om komend seizoen meer successen te gaan behalen."Ben jij al lid van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

Youtube RaceXpress

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS