Formule 1

Nieuwe sponsor voor het Red Bull-team van Max Verstappen: PokerStars

Uitgegeven door Peter Vader • 22 januari 2022 18:45 • Print artikel

Red Bull heeft PokerStars aangekondigd als nieuwe sponsor voor het seizoen 2022, aangezien het online casinobedrijf zijn aanwezigheid in de Formule 1 vergroot. Red Bull heeft bevestigd dat de deal een "meerjarige" samenwerking zal zijn, met branding op de RB18 en de racepakken van de coureurs. "Na het succesvolle Formule 1-seizoen van vorig jaar, ben ik verheugd om 2022 te beginnen met het aankondigen van PokerStars als nieuwe partner", aldus Red Bull-teambaas Christian Horner.

F1 2022 Red Bull sponsor PokerStars

"In onze sport zien we een constante evolutie, niet alleen toegepast op de auto's, maar ook op nieuwe technologieën die gericht zijn op het bereiken van de wereldwijde fanbase van de sport, om nieuwe en interactieve ervaringen te bieden waarvan ze kunnen genieten.
"We zijn verheugd PokerStars bij het team te verwelkomen, aangezien de F1 een periode van groei doormaakt in nieuwe en bestaande gebieden en we kijken ernaar uit om samen het seizoen 2022 op gang te brengen."
Eigendom van Flutter Entertainment, Pokerstars is de officiële Europese gokpartner van F1 en als zodanig een regionale 'virtuele advertentie'-partner. Dit betekent dat Pokerstars duidelijk zichtbaar zal zijn voor Europese kijkers, terwijl 188Bet dezelfde regeling heeft voor de Aziatische markt.Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS