Formule 1

Nieuwe sponsor voor Red Bull: “Het is met grote voldoening dat we Sergio Pérez blijven steunen"

Uitgegeven door Peter Vader • 6 maart 2021 20:02 • Print artikel

Red Bull Racing heeft aangekondigd dat het een samenwerking is aangegaan met América Móvil, één van 's werelds grootste telecommunicatiebedrijven, voor het Formule 1-seizoen 2021. Christian Horner, teambaas van Red Bull Racing, zei: “América Móvil was altijd al een groot voorstander en fan van de Formule 1 en we zijn erg blij dat we dat nu bij Red Bull Racing kunnen omzetten in een echte relatie.”

Sergio_Perez_Red_Bull_outfit

“De passie en toewijding die het bedrijf met zich meebrengt in het racen weerspiegelt onze eigen passie. We kijken ernaar uit om bij te dragen aan de lange reeks successen die ze op het wereldtoneel hebben behaald met al hun merken. We kijken er ook naar uit om met meer steun te racen in twee van de kernlanden van América Móvil, Mexico en Brazilië. We hebben de ongelooflijke sfeer van die evenementen gemist en we kunnen niet wachten om er dit seizoen terug te keren. "

America Movil is het moederbedrijf van A1, Telcel, Infinitum en Claro, en biedt klanten een portfolio van diensten met toegevoegde waarde en verbeterde communicatieoplossingen in 25 landen in Latijns-Amerika, de VS en Centraal- en Oost-Europa. Marcela Velasco, Chief Marketing Officer van América Móvil, zei in een bericht van f1technical.net: “Het is met grote voldoening dat we Sergio Perez blijven steunen en dat doen we nu met het Red Bull Racing Team. Checo arriveert bij het team op basis van de kracht van de resultaten die hij heeft behaald en het is met een enorme trots dat we naast hem racen in dit geweldige team voor 2021."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS