Formule 1

Nieuwe kans voor Max Verstappen: "We moeten een perfect weekend hebben"

Uitgegeven door Bart • 5 oktober 2022 17:05 • Print artikel

De Formule 1 keert na enkele jaren afwezigheid weer terug op Japanse bodem. Voor Max Verstappen is het de tweede kans om het kampioenschap veilig te stellen. De Red Bull-coureur heeft een speciale band met Japan, omdat hij daar zijn eerste officiŽle F1-sessie afwerkte. Daarnaast er is er uiteraard de link met Honda.

Max Verstappen


Op Verstappen.com gaat Max in op de terugkeer naar Japan. "Het voelt als lang geleden, maar we keren eindelijk terug in Japan. Ik kan niet wachten om weer op Suzuka te racen. Ik vind het geweldig om in Japan te zijn en ik heb hier veel goede herinneringen, het eten is super en de fans zijn heel speciaal, ze zijn erg aardig en beleefd."

In Singapore had Verstappen een kleine kans om de titel al binnen te halen, maar dat werd een weekend om snel te vergeten. "We hebben de volgende kans om het coureurskampioenschap te winnen. We moeten een perfect weekend hebben, maar het zou kunnen. We gaan alles geven. De baan is erg old school, er zijn veel snelle bochten en je moet het tijdens elke sessie opbouwen. Het is afwachten wat het weer zal doen, want ik hoor dat er regen op komst is, dus dat kan de boel interessant maken."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS