Formule 1

Nico Hulkenberg ruikt kansen voor Haas: “De lage snelheden liggen ons goed”

Uitgegeven door Frank Korsel • 17 september 2023 10:15

MARINA BAY – Nico Hulkenberg mocht tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Singapore opnieuw doorstromen naar het derde deel van de sessie en reed hij naar de negende plaats. Voor het eerst dit seizoen mochten beide Haas-auto’s dit. Alhoewel teamgenoot Kevin Magnussen sneller was dan de Duitser, ligt Hulkenberg hier zeker niet van wakker. Hij ziet kansen voor de race.

null

“Het is een heel sterk resultaat voor het team om beide auto’s in Q3 te hebben”, begint Hulkenberg na de kwalificatie. “Ik denk niet dat we dat hadden verwacht, dus dat is een aangename verrassing en we zullen hier vandaag van genieten, ongeacht wat er morgen gebeurt.”

“Het was een heel sterke prestatie van Kevin, hij was de hele kwalificatie bezig, dus ik moest echt alles geven en kreeg het niet helemaal aansluitend en zuiver aan mijn kant, maar zo is het soms”, gaat hij verder in het persbericht van Haas. “We zijn altijd sterk geweest in de kwalificatie, de lage snelheid is ook in het voordeel van ons. Laten we eens kijken wat we tijdens de race kunnen doen.”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS