Formule 1

Netflix-serie Drive to Survive keert op 19 maart terug met derde seizoen

Uitgegeven door Bart • 20 februari 2021 06:09 • Print artikel

De docu-serie over de Formule 1 op Netflix Drive to Survive krijgt een derde seizoen. Vanaf 19 maart zijn de tien afleveringen over het aparte seizoen 2020 op de streamingdienst te bewonderen. Fans krijgen als vertrouwd een inkijkje achter de schermen van de Formule 1, maar door de coronapandemie zal het anders zijn dan in de eerste twee seizoenen.

Drive To Survive 3

(Foto: Netflix)

In het derde seizoen van Drive to Survive uiteraard aandacht voor de Grand Prix van Australië die op het allerlaatste moment werd afgelast vanwege corona. Het duurde tot in juli voordat het seizoen eindelijk van start kon gaan. Met grote dominantie wist Lewis Hamilton zijn zevende wereldtitel te veroveren en ook dat is uitgebreid te zien in Drive to Survive.

De officiële trailer moet nog onthuld worden, maar de eerste preview is al te zien op het YouTube-kanaal van de Formule 1.Ben jij al gratis abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS