Formule 1

Na Stroll en Alonso reageert nu ook Aston Martin-teambaas Mike Krack: “Geruchten zijn geruchten..."

Uitgegeven door Peter Vader • 22 juni 2024 12:04

Wat gaat Adrian Newey in de toekomst doen? De hamvraag die de Formule 1-wereld momenteel bezighoudt, terwijl Newey geniet van een paar vrije dagen en een beetje sleutelt aan de Aston Martin Hypercar. Lekker bezig, die Newey. Maar opvallend is wel dat na zijn vermeende bezoek aan de Aston Martin faciliteit in Silverstone, er flink wordt gereageerd vanuit het Aston Martin-kamp. Eerst Lance Stroll, al snel gevolgd door teamgenoot Fernando Alonso. En afgelopen vrijdag probeerde teambaas Mike Krack in Barcelona ook de zaken wat op te helderen. Want wat is er waar van de geruchten dat Newey zich zou verbinden aan Aston Martin?

Mike_Krack_F1_Aston_MartinAston Martin-teambaas Mike Krack: “Nee. Je zei het al eerder, geruchten zijn geruchten. Aston Martin ligt momenteel op de lippen van veel mensen. Dit is een goede zaak en we zullen zien hoe het gaat."

“Eerlijk gezegd geeft het zien van de namen die verband houden met ons project geloofwaardigheid aan de visies van Lawrence Stroll, Honda, Aramco en al onze partners. Het zal interessant zijn om de ontwikkelingen in dit verhaal te zien: als ze een paar jaar geleden bepaalde namen aan ons hadden gekoppeld, zou niemand het hebben geloofd. We zijn gevleid door deze geruchten en ik denk dat ze laten zien hoe geloofwaardig dit project is ”, was de neutrale verklaring van Mike Krack, die afsloot met een opmerking die toch ruimte laat aan de mogelijkheid dat Newey naar Silverstone gaat: “Nee. Je zei het al eerder, geruchten zijn geruchten. Aston Martin ligt momenteel op de lippen van veel mensen. Dit is een goede zaak en we zullen zien hoe het gaat."

Adrian Newey F1 Red BullWat gaat Adrian Newey beslissen?Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS