Formule 1

Mick Schumacher is zijn ouders eeuwig dankbaar: "Ik weet dat ik alles aan hen verschuldigd ben"

Uitgegeven door Wim Boekel • 3 december 2020 13:40

Mick Schumacher rijdt volgend jaar voor het Haas F1 Team. Daarmee is er een opvolger in de koningsklasse van de autosport voor zijn legendarische vader Michael Schumacher. De jonge Duitser staat op dit moment aan de leiding van de Formule 2 en is onderdeel van de Ferrari Driver Academy. Bij het Amerikaanse team krijgt hij de kans om zich verder te ontwikkelen.

Mick Schumacher

“Het vooruitzicht om volgend jaar op de Formule 1-grid te staan, maakt mij ongelofelijk blij”, aldus Schumacher. “Ik kijk er naar uit om dit avontuur samen met het Haas F1 Team aan te gaan. Ik wil het Haas F1 Team, Scuderia Ferrari en de Ferrari Driver Academy bedanken voor het vertrouwen in mij. Ik wil ook mijn ouders mijn liefde betuigen. Ik weet dat ik alles aan hen verschuldigd ben. Ik heb altijd geloofd dat ik mijn droom van de Formule 1 zou realiseren.”

“Een enorme dank moet ook uitgaan naar alle fantastische motorsportfans, die mij gedurende mijn carrière ondersteund hebben. Ik ga alles geven, zoals ik altijd doe, en ik kijk er naar uit om deze reis met het Haas F1 Team en hen voort te zetten.”


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS