Formule 1

Mick Schumacher blijft bij Haas: "Ik leef mijn droom, maar wil in 2022 wel WK-punten"

Uitgegeven door Bart • 23 september 2021 15:37

Mick Schumacher en Nikita Mazepin zijn ook komend seizoen de coureurs van Haas F1. Beide coureurs staan in hun rookieseizoen nog op 0 WK-punten, maar dat ligt niet alleen aan hen. De bolide van Haas valt enorm tegen en is vanaf het begin van het jaar niet doorontwikkeld. De zoon van de zevenvoudig wereldkampioen is blij dat ook volgend jaar in de Formule 1 actief is.

Mick Schumacher


"Ik leef mijn droom", aldus Mick Schumacher over het feit dat hij sinds dit jaar Formule 1-coureur is. "Het eerste jaar bij Haas is spannend en leerzaam en ik weet zeker dat ik al die ervaringen meeneem naar volgend jaar. Dan treden de nieuwe reglementen in werking. Met de indrukwekkende ambitie van Haas en de steun van Ferrari zullen we er volgend jaar zeker dichterbij zitten. Dan wil ik WK-punten gaan pakken."

"Ik kijk uit naar volgend jaar als ik onderdeel ben van een steeds sterker wordend team. Ik zal alles geven om beter te worden en de auto te helpen ontwikkelen. Vanaf deze plaats wil ik de Ferrari Driver Academy bedanken voor hun jarenlange steun in mij."

VIDEO'S Mick Schumacher:





 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS