Formule 1

Meer kritiek op Hamilton: "Lewis heeft het veel erger gemaakt dan het was"

Uitgegeven door Bart • 22 september 2021 03:11 • Print artikel

Ralf Schumacher heeft op de Duitse televisie kritiek geuit aan het adres van Lewis Hamilton. Volgens de oud-coureur deed de Mercedes-coureur veel te dramatisch over de crash met Max Verstappen. Zo klaagde de Brit over een pijnlijke nek, maar stapte hij een dag later wel in het vliegtuig naar New York. Teambaas Toto Wolff zinspeelde zelfs op een bewuste actie van Verstappen.

Crash Verstappen Hamilton


Schumacher keek terug op het incident in Monza in het programma AvD Motor & Sport van de Duitse zender Sport1. "Godzijdank hebben we de halo, maar niemand heeft iets met opzet gedaan. Lewis is ook maar een mens en er wordt maar heel weinig over zijn eigen fouten gesproken. Als je kritiek uit, komt Toto Wolff direct met 'zo praat je niet over een zevenvoudig wereldkampioen', maar die kunnen ook fouten maken."

"Lewis heeft het veel erger gemaakt dan het eigenlijk was", vervolgt Schumacher. "Een dag later vloog hij alweer naar New York. Lewis is een kleurrijke vogel die ook veel andere zaken aandurft. Hij geeft de Formule 1 wel zeer veel."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS