Formule 1

McLaren-teambaas biedt Norris en Ricciardo zijn excuses aan: "We verdienden geen punten"

Uitgegeven door Bart • 21 juni 2022 03:45 • Print artikel

McLaren probeerde in Canada tijdens de virtual safety car een dubbele pitstop, maar die ging volledig de mist in. De stop van Daniel Ricciardo duurde langer en vervolgens stonden de banden voor Lando Norris niet klaar. En dat in een weekend waarin de McLaren niet de snelheid had, al met al een frustrerende race, die gewonnen werd door Max Verstappen.

McLaren


Teambaas Andreas Seidl omschreef het als een zeer teleurstellende middag in Montreal. "Het was overall een heel zwaar weekend. De auto miste snelheid, we hadden problemen met de betrouwbaarheid en de dubbele pitstop tijdens de virtual safety car ging compleet de mist in. We moeten toegeven dat onze concurrenten het beter voor elkaar hadden en daardoor verdienden we het niet om punten te scoren."

"We hebben Lando en Daniel niet het pakket kunnen geven dat ze verdienden. Daarom moeten we hen excuses maken. Ik wil iedereen op de baan, in de fabriek en bij HPP bedanken voor hun inzet tijdens deze double-header. We moeten hiervan leren en sterker terugkomen voor onze thuisrace over twee weken in Silverstone."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS