Formule 1

Verstappen zou Verstappen niet zijn: "We zullen in de race wel wat dichterbij zitten, maar of..."

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 1 augustus 2020 14:53 • Print artikel

Max Verstappen toonde zich na afloop van de kwalificatie voor de Britse Grand Prix toch wel tevreden met zijn kwalificatierun. Zondag start de Red Bullcoureur als derde achter beide Mercedessen. De verwachtingen vooraf waren dat Verstappen op Silverstone ook de Racing Points voor zich moest dulden, maar dit bleek niet het geval.

Max Verstappen F1

"De ronde was wel goed", vertelde Max Verstappen na afloop van de kwalificatie aan Jenson Button. "Maar het gat met Mercedes is wel heel erg groot. Ze zijn op dit moment gewoon veel te snel voor ons. Daar kunnen we ook nog niet bijkomen. Dat is jammer, maar dat moet je accepteren. Ik probeer gewoon het beste er uit te halen. En dat heb ik ook gedaan."

Verstappen zou Verstappen niet zijn als hij toch strijdend de race gaat aanvangen. "We zullen in de race wel wat dichterbij zitten, maar of we het gevecht met Mercedes aan kunnen, weet ik niet. Het zal lastig worden om hier te rijden. De nieuwe auto's zijn veel gevoeliger voor de wind en het waaide behoorlijk vandaag. Maar de auto was in ieder geval beter te rijden."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS